Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim

BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim


Bursa Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BTÜ-SEM), özel yetenekli çocuklar için yeni bir eğitim programı başlatıyor.

BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim

Program, Türkiye'deki 5-12 yaş arası özel yetenekli çocukların üstün yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamayı amaçlamaktadır. BTÜ-SEM tarafından düzenlenen bu programda, çocukların ilgi alanlarına yönelik tasarlanmış dersler ve etkinlikler bulunmaktadır.

Program kapsamında Fikirler Atölyesi, Fen Bilimleri Atölyesi, Bilgisayar Bilimleri - Robotik & Kodlama Atölyesi ve Sosyal Duygusal Öğrenme ve Karakter Gelişimi Atölyesi gibi çeşitli atölyeler sunulmaktadır. Bu atölyelerde çocuklar, problem çözme, eleştirel düşünme, iletişim ve iş birliği gibi önemli becerilerini geliştirirken aynı zamanda bilim, teknoloji, mühendislik, sanat ve matematik (STEAM) alanlarında da bilgi ve becerilerini zenginleştirecekler.

Programın amacı, özel yetenekli çocukların potansiyellerini tam anlamıyla ortaya çıkarmalarına destek olmaktır. Bu eğitim programıyla çocuklara nitelikli bir eğitim sunularak gelecekteki başarılarına katkıda bulunulması hedeflenmektedir.

Özel Yetenekli Çocuklar İçin Hafta Sonu Zenginleştirilmiş Eğitim Programı 5 Mayıs Pazar günü başlayacak. Programa kayıtlar BTÜ-SEM'in web sayfası üzerinden online olarak devam etmektedir. Detaylı bilgilere BTÜ-SEM'in web sayfasından ulaşabilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi