Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi

Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi


Brezilya'da, ölen amcasının adına kredi almak isteyen bir kadın dolandırıcılık şüphesiyle gözaltına alındı. Olay, banka görevlilerini şok etti ve amatör kameralar tarafından an be an kaydedildi.

Brezilya’da ölen amcasıyla kredi çekmek istedi

Rio De Janeiro'da yaşayan Erika de Souza Vieira Nunes adındaki bir kadın, tekerlekli sandalye ile ölen amcasını bankaya götürerek adına kredi çekmeye çalıştı. Ölen amcasına yönelerek, "Dinliyor musun? İmzalamak zorundasın. Senin yerine imzalayamam" şeklinde konuşarak belgeyi imzalatmaya çalışan kadının görüntüleri amatör kameralar tarafından kaydedildi. Durumdan şüphelenen banka personeli, "Bunun yasal olduğunu sanmıyorum. İyi görünmüyor. Yüzü çok solmuş" diyerek polise başvurdu. Banka personelinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, inceleme yaparken 68 yaşındaki Paulo Roberto Braga'nın hayatını kaybettiğini doğruladı ve şüpheli kadını dolandırıcılık suçlamasıyla gözaltına aldı.

Polis şefi Fabio Luiz, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Muhabir : Gülcan ONAT
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi