Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi

Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi


Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Balıkayağı Bulvarı'nda meydana gelen bir kaza sonucunda, bir araç köprülü kavşak inşaatı çukuruna devrildi ve toprak taşıma kamyonunun kasasına girdi. Kazada sürücü yaralandı.

Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde yaşanan olayda, Yusuf Ç. yönetimindeki 34 FIC 621 plakalı otomobil, devam eden köprülü kavşak inşaatının çukuruna düştü. Araç, yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek toprak taşıma amacıyla kullanılan kamyonun kasasına girdi. Kazanın ardından olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçtaki sürücüyü güvenli bir şekilde çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır. Detaylı incelemelerin yapılacağı kazanın nedenleri hakkında açıklama yapılmamıştır. Güncel gelişmeleri yerel haber kaynaklarından takip edebilirsiniz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi