Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Boşanma davası sonrası eski eşini bacağından vurdu

Boşanma davası sonrası eski eşini bacağından vurdu


Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşanan olayda, Erkan S. adlı adamın boşanma davasına girdiği gün, ayrı yaşadığı eşi Saliha S.'yi tabancayla ayağından yaraladığı bildirildi.

Boşanma davası sonrası eski eşini bacağından vurdu

İkili arasında çıkan tartışmanın ardından Erkan S., eşinin kendisini aldattığını iddia ederek silahını çekti ve Saliha S.'yi işyerine kadar kovaladı. Kadın işyerine sığınırken, Erkan S. kapı önünde ateş açarak kadını bacağından yaraladı. Olay yerine gelen Asayiş ekipleri şüpheliyi yakaladı ve kadın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Saliha S.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Mahalle muhtarı ise olayın detaylarını paylaşarak, ikilinin bir süre önce ayrıldığını ve bugün mahkemeye çıktıklarını, mahkemenin çocukları babaya verdiğini ancak kadının buna karşı çıkarak tartışma çıkardığını ifade etti. Muhtar, Erkan S.'nin eski eşini aldattığı gerekçesiyle kovaladığını duyduklarını belirtti. Olayla ilgili olarak tahkikatın devam ettiği bildirildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi