Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bolvadin’in eğitim durumu değerlendirildi

Bolvadin’in eğitim durumu değerlendirildi


İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Bolvadin ilçesinin eğitim durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat'ı makamında ziyaret etti.

Bolvadin’in eğitim durumu değerlendirildi

Ziyaret sırasında karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirildi ve ilçede yürütülen projeler ile eğitim-öğretim faaliyetleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal ve Şube Müdürü Hayati Duman da ziyarette yer aldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat, ilçede gerçekleştirilen projeler ve eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Bu görüşme, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bu ziyaret, ilçenin eğitim durumuyla ilgili önemli konuların ele alınması ve fikir alışverişinde bulunulması açısından önemli bir adımdır. İl Milli Eğitim Müdürü ve Kaymakamın bir araya gelerek ilçedeki eğitim faaliyetlerini değerlendirmesi, işbirliği ve koordinasyonu artırmaya yönelik bir adımdır. Bu tür görüşmeler, eğitim kalitesinin ve öğrencilerin başarısının artırılması için önemli bir rol oynamaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi