Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bolu'da 2 samanlık ve odunluk alev alev yandı: Yangın havadan görüntülendi

Bolu'da 2 samanlık ve odunluk alev alev yandı: Yangın havadan görüntülendi


Bolu'nun Çaydurt bölgesinde bulunan Bünüş köyünde sabah saatlerinde başlayan yangın, 2 samanlık ve bir odunluğu küle çevirerek büyük hasara neden oldu.

Bolu'da 2 samanlık ve odunluk alev alev yandı: Yangın havadan görüntülendi

Yangın, henüz belirlenemeyen bir nedenle samanlıktan başladı ve kısa sürede büyüyerek çevredeki yapıları tehdit etti. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve arazözler sevk edildi.

Yangın, samanlıkların yanında bulunan odunluğa da sıçradı ve alevlerin hızla yayılması sonucu 3 ahşap yapı da zarar gördü. İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, samanlık ve odunluk tamamen yanarak küle döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yangının nedeni belirlenmeye çalışılıyor. Yangın, havadan da dronlarla görüntülendi, bu görüntülerle olayın nasıl başladığına dair ipuçları aranıyor. Yangının kontrol altına alınmasıyla birlikte, bölgedeki hasarın tespitine ve zarar gören yapıların yeniden inşasına başlanması bekleniyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi