Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bodrum’da kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Bodrum’da kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı


Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir gece kulübünde hesap yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı.

Bodrum’da kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Olay, Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'ndaki bir gece kulübünde sabaha karşı meydana geldi. İddialara göre, mekanın işletmecileri ve müşterileri arasında hesap nedeniyle bir tartışma başladı. Tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavganın ardından müşteriler gece kulübünden ayrıldı ve bir süre sonra geri dönerek silahla ateş açtı. Bu saldırıda 3 kişi silahla yaralandı. Yaralılar, özel araçlarla hastaneye kaldırıldı. Silahı kullanan saldırganlar ise olay yerinden kaçtı.

Polis ekipleri, ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Bel bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanan Onur Dirican (30) tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dirican'ın gece kulübünde animasyon işlerini yaptığı belirtildi. Diğer yaralılar F.T. ve O.K.'nın tedavileri devam etmektedir.

Cenaze, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis ekipleri, olayın faillerini yakalamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Soruşturma devam etmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi