Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bodrum'da 14’ü çocuk 33 düzensiz göçmen kurtarıldı

Bodrum'da 14’ü çocuk 33 düzensiz göçmen kurtarıldı


Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında bir grup düzensiz göçmenin olduğu bilgisi üzerine Sahil Güvenlik Botu (KB-110) olay yerine yönlendirildi.

Bodrum'da 14’ü çocuk 33 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yunanistan tarafından Türk karasularına geri itilen 2 can salında toplam 19 düzensiz göçmen ve 14 çocuk kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler, kıyıya çıkarıldıktan sonra Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Düzensiz göçmenlerin işlemleri, Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü tarafından yürütülecektir. Bu işlemler, göçmenlerin kimlik tespitleri, sağlık kontrolleri ve yasal süreçlerin takibi gibi adımları içerebilir. Göçmenlerin geleceği ve durumları ile ilgili kararlar, ilgili kurumlar tarafından belirlenecektir.

Bu olay, Türkiye'nin göçmen akışıyla ilgili karşılaştığı zorluklara bir örnek teşkil etmektedir. Türkiye, düzensiz göçle mücadele etmek ve göçmenlerin güvenliğini sağlamak için Sahil Güvenlik ve diğer ilgili kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi