Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bitlis'te trafik kazası: 1 ölü, 10 yaralı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde meydana gelen kazada, AK Parti Aydınlar Belde Başkanı Tacettin Karamercan hayatını kaybederken, 6'sı çocuk 10 kişi de yaralandı.

Bitlis'te trafik kazası: 1 ölü, 10 yaralı

Kazada, Tacettin Karamercan'ın kullandığı otomobil ile Mesut Bilici'nin kullandığı hafif ticari araç çarpıştı. Olay yerine 112 Acil Sağlık, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan Tacettin Karamercan ile birlikte eski Aydınlar Belde Belediye Başkanı Mehmet Arif Tusun ve diğer 10 yaralı Bitlis, Tatvan ve Ahlat'taki hastanelere kaldırıldı. Tacettin Karamercan, Onkoloji Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tacettin Karamercan, 62 yaşında ve 8 çocuk babasıydı. Merkez Camisinde kılınan cenaze namazının ardından belde mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine, AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, İl Başkanı Kadir Köstekçi, Aydınlar Belediye Başkanı İbrahim Ergün ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi