Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bitlis’te sosyal medyalı fuhuş operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Tatvan’da gerçekleştirilen operasyonda, sosyal medya üzerinden müşteri bularak fuhuş yaptırdığı tespit edilen 3 kişi tutuklandı.

Bitlis’te sosyal medyalı fuhuş operasyonu

Bitlis Valiliği tarafından yapılan açıklamada, operasyonda toplamda 5 kişinin yakalandığı belirtildi. Yakalananlar arasında, çete lideri olan yabancı uyruklu M.D. de bulunuyor.

Açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin, yabancı uyruklu şahıslara sosyal medya aracılığıyla müşteri bularak fuhuş yaptıran bir suç örgütünü tespit ettiği ve suç örgütünün dikkat çekmemek için Tatvan'da bulunan kişileri kullanarak ev kiraladığının belirlendiği ifade edildi. Operasyon sonucunda 5 şüpheli yakalandı ve bunlardan 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca operasyonda bir mağdur kadın kurtarılırken, ev aramalarında çok sayıda suç işlemek amacıyla kullanılan cep telefonu, bir adet ruhsatsız tabanca, yüklü miktarda döviz ve altın ele geçirildi.

Bitlis Valiliği, suç ve suçlulara karşı yürütülen kararlı mücadelenin devam edeceğini belirtti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi