Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti

Bursa'nın Kestel ilçesinde, bir bisiklet hırsızlığı olayı güvenlik kamerasına yansıdı.

Bisiklet hırsızının rahat tavırları pes dedirtti

Olay, Ahmet Vefik Paşa Mahallesi Şehit Namık Ausutay Caddesi'nde gerçekleşti. Kimliği belirsiz bir kişi, bir apartmana girerek önce merdivenleri kontrol etti ve daha sonra apartman girişinde bulunan, piyasa değeri 10 bin TL olan bir bisikleti çaldı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Bu tür hırsızlık olayları maalesef zaman zaman gerçekleşebilmektedir. Güvenlik kameraları, olayların tespiti ve suçluların yakalanması konusunda önemli bir rol oynar. Yetkililer genellikle güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek olayı soruştururlar ve suçluların kimliklerini tespit etmeye çalışırlar.

Bu olayın da güvenlik kamerası kayıtlarının bulunması, suçlunun tespit edilmesi ve adli sürecin başlatılması için önemli bir delil olabilir. Polis veya jandarma yetkilileri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek olayla ilgili soruşturmayı yürütecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi