Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
BİLSEM öğrencileri Zeka Oyunları Yarışması’nda Aydın’ı temsil edecek

BİLSEM öğrencileri Zeka Oyunları Yarışması’nda Aydın’ı temsil edecek


Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri, Türkiye Zeka Oyunları Şampiyonası'nda başarılı performanslarıyla Aydın'ı temsil etmeye hak kazandılar.

BİLSEM öğrencileri Zeka Oyunları Yarışması’nda Aydın’ı temsil edecek

İl ve bölge finallerinde başarılı olan öğrenciler, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Aydın'ı temsil etmek üzere 5., 7., 9. ve 12. sınıflardan öğrenciler, Can Rüzgar Sarıoğlu, Egehan Çağatay, Halit Usta, Asrın Beril Biçen, Hüseyin Çetin, İlksu Ceylin Bayrak ve Arda Karakaya ile birlikte danışman öğretmenleri Ceren Aydın ve Hasan Aydın'a Aydın BİLSEM Müdürü Dr. Serap Oktay tarafından başarı belgesi verildi.

Müdür Oktay, 4 Mayıs 2024 tarihinde Ankara ODTÜ Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek yarışmaya katılacak öğrencilerle gurur duyduklarını ifade ederek, bu süreçte kendilerine destek olan Aydın Ticaret Borsası'na teşekkür etti. Aydın Ticaret Borsası'nın desteğiyle öğrencilerin bu başarıya ulaşmasının gurur verici olduğunu belirtti.

Zeka oyunları şampiyonaları, öğrencilerin zihinsel yeteneklerini kullanma, problem çözme becerilerini geliştirme ve stratejik düşünme becerilerini pekiştirme fırsatı sunar. Aydın Ticaret Borsası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin bu şampiyonada Aydın'ı temsil etmeleri, hem okul hem de şehirleri adına büyük bir başarıdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi