Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
BİLSEM öğrencileri dereceyle döndü

BİLSEM öğrencileri dereceyle döndü


Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, Sivas BİLSEM ve Buruciye BİLSEM öğrencilerini tebrik etmek amacıyla Kayseri'de düzenlenen Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması'nda elde ettikleri önemli başarılarından dolayı ziyaret etti.

BİLSEM öğrencileri dereceyle döndü

Öğrencilerin yanı sıra okul idarecileri ve danışman öğretmenler de ziyarete katıldı. Yener, öğrencilerle bir süre sohbet ederek bölge yarışmasıyla ilgili bilgi aldı.

Sivas BİLSEM öğrencilerinin bölge finalinde matematik alanında 2 birincilik, biyoloji alanında birincilik, teknoloji tasarım alanında birincilik ve ikincilik, kimya alanında üçüncülük, değerler eğitimi alanında ikincilik, sosyoloji alanında birincilik, yazılım alanında ikincilik ve üçüncülük, kimya alanında üçüncülük derecelerini elde ederek toplamda 13 ödül kazandığı belirtildi. Buruciye BİLSEM öğrencilerinin ise Türk Dili ve Edebiyatı alanında birincilik, değerler eğitimi ve coğrafya alanlarında birincilik, Türkçe alanında ikincilik, biyoloji ve psikoloji alanlarında ikincilik, sosyoloji alanında üçüncülük derecelerini elde ederek toplamda 7 ödül kazandığı ifade edildi.

Yener, öğrencileri ve başarılarında pay sahibi olan öğretmenleri tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti ve başarılarının devamını diledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi