Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Biga’da minibüs ile traktör çarpıştı: 7 yaralı

Biga’da minibüs ile traktör çarpıştı: 7 yaralı


Çanakkale'nin Biga ilçesinde bir minibüs ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı. Kazanın saat 22.30 sıralarında Biga'nın Göktepe köyü yakınlarında gerçekleştiği belirtildi.

Biga’da minibüs ile traktör çarpıştı: 7 yaralı

Çanakkale'den Biga istikametine seyir halinde olan Nihat Kahve'nin kullandığı 17 ABL 306 plakalı minibüs, önünde seyreden 17 LA 850 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada büyük bir hasar oluştu ve olay yerindeki diğer sürücüler durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çok sayıda ambulans olay yerine sevk edildi. Minibüs ve traktörde bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde sağlık ekipleri müdahale etti ve ambulanslarla Biga Devlet Hastanesi'ne taşındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

Jandarma, kazayla ilgili olarak inceleme başlattı. Bu tür trafik kazalarının nedenleri ve sorumlularının tespiti için jandarma ve diğer ilgili kurumlar gerekli adımları atmaktadır. Kazaların önlenmesi ve trafik güvenliğinin sağlanması için sürücülerin dikkatli olması, trafik kurallarına uyması büyük önem taşımaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi