Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu: 3 kişi kurtarıldı, 1 kişi boğuldu

Konya'nın Beyşehir ilçesi Beyşehir Gölü'nde meydana gelen tekne faciasında, Aygır Adası'ndan Kuşluca Mahallesi istikametine seyreden tekne alabora oldu.

Beyşehir Gölü'nde tekne alabora oldu: 3 kişi kurtarıldı, 1 kişi boğuldu

İhbar üzerine başlatılan arama kurtarma çalışmalarında, 4 kişiden 3'ü kurtarıldı ancak kayıp olarak aranan Yakup Kılıç'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Olay, önceki gün gerçekleşti ve gece yarısından sonra 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla ekipler harekete geçti. Jandarma, AFAD, İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerin katılımıyla arama kurtarma operasyonu başlatıldı.

Çalışmalar sonucunda, 3 kişi kurtarıldı ancak Yakup Kılıç hala kayıptı. Arama kurtarma çalışmalarına gece saatlerinde ara verildi ve sabahın ilk saatlerinde tekrar başlatıldı. Bu süreçte alabora olan teknenin yakınlarında Yakup Kılıç'ın cansız bedeni bulundu.

Olayla ilgili olarak tahkikat devam ediyor. Kazanın detayları ve olayın sebebiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için soruşturma sürdürülüyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi