Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beyoğlu'ndaki korkunç cinayette yeni görüntüler: Kızı dakikalarca böyle takip etmiş, poşetinden de not çıkmış

Beyoğlu'ndaki korkunç cinayette yeni görüntüler: Kızı dakikalarca böyle takip etmiş, poşetinden de not çıkmış


Beyoğlu Hasköy'de gerçekleşen cinayetin yeni detaylarına göre, nişanlı genç kız Başak Tekin'in takıntılı eski sevgilisi Özgür Kemal Akdemir tarafından başından vurularak öldürüldü.

Beyoğlu'ndaki korkunç cinayette yeni görüntüler: Kızı dakikalarca böyle takip etmiş, poşetinden de not çıkmış

Olayın ardından polis tarafından yapılan araştırmada, Akdemir'in elindeki poşette "Duydum ki nişanlanmışsın. Senin karşında kafama sıktığım için özür dilerim" şeklinde bir not bulunmuştur.

Özgür Kemal Akdemir ile Başak Tekin'in 2009 yılında tanışıp sevgili oldukları ve yaklaşık 10 yıl birlikte oldukları ancak Tekin'in Akdemir'in uyuşturucu madde kullanması nedeniyle ilişkilerini sonlandırdığı bilinmektedir. Ancak ayrılıktan sonra Akdemir'in Tekin'i takıntı haline getirdiği ve nişanlandığını öğrenince öfkesinin arttığı anlaşılmıştır. Akdemir, akşam Erzincan'dan otobüse binip sabah İstanbul'a gelerek Tekin'i takip etmiştir.

Olay günü, Akdemir Tekin'in işe gitmek üzere evinden çıktığı sırada onu dakikalarca takip etmiş ve sokak ortasında önünü keserek tartışma çıkarmıştır. Bu sırada Tekin'in başına ateş eden Akdemir, ardından kendi başına da bir el sıkarak ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılmıştır. Ancak tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir.

Güvenlik kamerası görüntülerine göre, Akdemir'in Tekin'i takip ettiği anlar kaydedilmiştir. Görüntülerde genç kızın hızlı adımlarla ilerlediği ve Akdemir'in onu takip ettiği, bir süre sonra yanına giderek konuşmaya çalıştığı ancak Tekin'in dinlemeden yoluna devam ettiği görülmektedir.

Polis incelemesi sırasında Akdemir'in elindeki poşette bulunan not incelenmiş ve Tekin'e yönelik yazılmış bir özür metni olduğu tespit edilmiştir. Bu not, "Duydum ki nişanlanmışsın. İnşallah iyi birini bulmuşsundur. Sen hep iyilerine layıksın. Senin karşında kafama sıktığım için özür dilerim" şeklinde yazılmıştır. Bu not, Akdemir'in içinde bulunduğu duygu ve düşünceleri yansıtmaktadır.

Polis, olayın tüm ayrıntılarını araştırmak ve Akdemir'in motivasyonunu, nişanlı genç kızı takip etme sürecini ve cinayetin gerçekleştiği anı tam olarak anlamak için soruşturmasını sürdürmektedir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi