Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beyoğlu’nda bir şahıs caddede rastgele ateş açtı, kurşunlar bir ticari taksiye isabet etti

Beyoğlu’nda bir şahıs caddede rastgele ateş açtı, kurşunlar bir ticari taksiye isabet etti


İstanbul Beyoğlu'nda sabahın erken saatlerinde kimliği belirsiz bir şahıs, ticari taksiden indikten sonra rastgele iki el ateş açtı.

Beyoğlu’nda bir şahıs caddede rastgele ateş açtı, kurşunlar bir ticari taksiye isabet etti

Kurşunlar, o sırada börekçiye gitmek için taksiden inen bir sürücünün aracına isabet etti. Olayda şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Olay, saat 06.05'te Beyoğlu ilçesi Küçük Piyale Mahallesi'ndeki Bahariye Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şahıs ticari taksiden indikten sonra belinden çıkardığı silahla rastgele ateş etti. Kurşunlar, börekçiye gitmek için taksiden inen Yusuf Mirzeoğlu’nun 34 THT 04 plakalı aracına isabet etti. Mirzeoğlu, meslektaşı İsmail Yağmur ile kahvaltı yapmak için geldiği börekçide büyük panik yaşadı. Ateş açan şahıs, ardından gözden kayboldu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ve olay yeri inceleme ekipleri kurşunlama olayı ile ilgili incelemelerde bulundu. Ateş açan şahsın, caddenin karşısında kendisine ait dükkana doğru kaçtığı iddia edildi. Polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Kurşunlanan taksinin sahibi Mustafa Buruş, olayla ilgili olarak, "Buraya iki arkadaşımız arabalarını çekmişler. İkisi de bizim araçlar. Ben evdeydim. Çağırdılar, 'Arabayı kurşunladılar' dediler. Rastgele edilmiş. Ticari taksiden inmiş, arkasını dönmüş, silahıyla takır takır ateş etmiş. Aracın tamponundan girmiş, motoruna doğru gitmiş. Radyatörler patlamış. Şu karşımızdaki dükkanın sahibiymiş. Dükkana girmiş, şu anda kapıyı açtı. Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Tanıdık birisi değil. Adamı görmedik bile. Şoför de görmedi," dedi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi