Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beyoğlu’nda 5 katlı otelde korkutan yangın

Beyoğlu'nda 5 katlı bir otelin çatı katında elektrik kontağından kaynaklanan bir yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, çatıda maddi hasar oluştu.

Beyoğlu’nda 5 katlı otelde korkutan yangın

Yangın, saat 14.30 civarında Beyoğlu Şahkulu Mahallesi Küçük Hendek Caddesi üzerindeki 5 katlı otelin çatı katında meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı belirlenen yangın, büyük paniğe neden oldu. Yangın sırasında oteldeki turistler ve personel güvenli bir şekilde tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahalede bulunarak kontrol altına aldı.

Galata esnafından Ömer Keskin, "Ben burada oturuyor kahve içiyordum. Bir baktım dumanlar çıkıyor, sonra çatının yandığını gördük. Çok korkutucuydu. Turistler ve diğer herkes çığlık çığlığa kaçıyordu. Bir kadın sinir krizi geçirdi, mal sahibiymiş, yazık oldu kadına," ifadelerini kullandı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın tamamen söndürülürken, yangın sırasında yaşanan panik sona erdi. Yangında can kaybı ve yaralanma olmazken, otelin çatı katında maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi