Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beylikdüzü’nde metrobüsten dumanlar yükseldi, yolcular panikle tahliye edildi

Beylikdüzü’nde metrobüsten dumanlar yükseldi, yolcular panikle tahliye edildi


Beylikdüzü'nde seyir halindeki bir metrobüste arka kısımdan yükselen dumanlar panik yaratmıştır.

Beylikdüzü’nde metrobüsten dumanlar yükseldi, yolcular panikle tahliye edildi

Olay, sabah saatlerinde Zincirlikuyu - Beylikdüzü seferini yapan bir metrobüste meydana gelmiştir. Haramidere rampasından çıkan metrobüsün motor kısmından henüz belirlenemeyen bir nedenle dumanlar çıkmaya başlamıştır. Şoför, dumanları fark ederek metrobüsü durdurmuş ve içindeki yolcuları tahliye etmiştir. Bu sırada kısa bir süre yangın paniği yaşanmış ve duran metrobüs nedeniyle trafik sıkışıklığı oluşmuştur. Ancak metrobüs, Beylikdüzü istasyonunda güvenli alana çekilerek seferlere normale dönülmüştür.

Olay anları, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedilmiştir. Görüntülerde, metrobüsten dumanların yükseldiği ve bir süre sonra çekici yardımıyla kaldırıldığı görülmektedir.

Yangının nedeni henüz belirlenmemiştir. İlgili otoriteler, olayı araştırmak ve gerekli önlemleri almak üzere inceleme başlatmışlardır. Yolcuların güvenliği için metrobüslerde düzenli olarak bakım ve denetimler yapılmaktadır ve bu tür olayların önlenmesi için gerekli tedbirler alınmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi