Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beykoz'da otobüste taciz iddiası

Beykoz Bulgurlu Mahallesi'nde bir lise öğrencisi, İETT otobüsüne binerek evine gitmek istediği sırada erkek bir yolcunun kendisini taciz ettiğini iddia etti.

Beykoz'da otobüste taciz iddiası

Lise öğrencisi şüpheli şahıstan şikayetçi oldu ve olay anları bir başka yolcunun cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay, akşam saatlerinde Bulgurlu metro durağından Kavacık istikametine seyahat eden İETT otobüsünde gerçekleşti. İddiaya göre, lise öğrencisi E.Y., otobüse bindiğinde karşısında oturan K.A. isimli bir şahsın cinsel tacizde bulunduğunu fark etti. E.Y., tacizciye bağırarak tepki gösterdi. Durumu otobüs şoförüne bildiren E.Y., İETT otobüsünün durdurulmasını ve polis ekiplerinin çağrılmasını sağladı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, lise öğrencisi E.Y.'nin şikayetçi olması üzerine tacizci K.A.'yı gözaltına aldı. Otobüsteki o anlar ise başka bir yolcunun cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bu olayın ardından polisler, mağdurun ifadesini alarak gerekli adli süreci başlattı. Tacizci şahıs, adli makamlar tarafından soruşturma kapsamında değerlendirilecektir. Taciz olaylarına karşı toplumda farkındalık oluşturma ve mağdurların haklarını koruma amacıyla çeşitli önlemler alınmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi