Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Beykoz'da başıboş köpeklere müdahale etmeyen Beykoz Belediyesi'ne mahalleliden tepki

Beykoz'da başıboş köpeklere müdahale etmeyen Beykoz Belediyesi'ne mahalleliden tepki


Beykoz Kanlıca Mahallesi Yahya Kemal Beyatlı Sokak'ta başıboş sokak köpeklerinin mahalle sakinlerine yönelik tehdit oluşturduğu ve bu durumun çözülmesi gerektiği yönündeki şikayetler artıyor.

Beykoz'da başıboş köpeklere müdahale etmeyen Beykoz Belediyesi'ne mahalleliden tepki

Vatandaşlar, köpeklerin saldırganlığı nedeniyle dışarıya çıkmaktan korktuklarını ve evlerine gitmek için bile endişe duyduklarını belirtiyorlar. Özellikle yönetmen Selçuk Yıldız, Beykoz Belediyesi'ne bu konuda defalarca başvurduğunu ancak herhangi bir geri dönüş alamadığını ifade etti.

Yıldız, "Mahallemizde nereden geldiği belli olmayan çok saldırgan köpekler var. Eşime ve bana saldırdılar, bu durumdan çok korkuyoruz. Kurye bile geldiğinde tedirgin oluyoruz. Dün akşam iki tane kedimi öldürdüler. Bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Ben hayvan severim ama bu durum artık sınırları aştı. Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne başvurdum, ilgileneceğiz dediler ama iki hafta geçmesine rağmen bir çözüm sağlanmadı. Belediye başkanını da aradım, ancak telefonumu açmadı. Mesaj attım ama cevap alamadım" şeklinde konuştu.

Harika Akarsu ise, "Ben de bir hayvan sever olarak konuşuyorum. Birkaç köpek saldırganlık gösteriyor, diğerleri ise kısırlaştırılmalı. Her yıl iki kez doğum yapmaları ve gençlik hastalığına yakalanmaları büyük sorun. Burası köpek cesetleriyle dolmuş durumda. Birçok kez başvuruda bulundum, bazı çalışmalar yapıldıysa da ne kadar etkili olduğunu görmek zor" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri, yetkililerden bu konuda acil ve kalıcı çözümler üretmelerini talep ediyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi