Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Berzeg olayında görgü tanıklarının iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Berzeg olayında görgü tanıklarının iddiaları gerçeği yansıtmıyor


Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Mahallesi'nde kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in kaybolduğu günle ilgili görgü tanığı iddialarının doğru olmadığı yetkililerce tespit edilmiştir.

Berzeg olayında görgü tanıklarının iddiaları gerçeği yansıtmıyor

İddia sahiplerinin verdiği bilgiler araştırılmış ve doğrulanamamıştır. Bölgede iddia edilen yabancı araçla ilgili yapılan araştırmada, böyle bir aracın bölgede görülmediği ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilmiştir. Ayrıca, bölgedeki güvenlik kameraları incelenmiş ve söz konusu araca ait herhangi bir kayıt bulunmadığı ortaya çıkmıştır. Görgü tanıklarının iddia ettikleri noktanın ise Korhan Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu yere tam ters istikamette ve uzaklıkta olduğu ifade edilmiştir.

Öte yandan, her iki görgü tanığının ifadelerinin çelişkili olduğu belirtilmiştir. Korhan Berzeg'in sabah saat 8.30'da kaybolduğu bilgisiyle görgü tanıklarının aracı saat 15.30'da gördüklerini iddia etmeleri arasında 7 saatlik bir zaman farkı olduğu ortaya çıkmıştır. Ayrıca, görgü tanıklarının Korhan Berzeg'in kemiklerinin bulunduğu yere gitme yolu olarak anlattıkları yerin yanlış olduğu ve daha önce hiçbir ifadelerinin olmadığı ifade edilmiştir.

Bu bilgiler doğrultusunda, görgü tanıklarının iddialarının güvenilir olmadığı ve kaybolan Ekonomist Korhan Berzeg'in bulunmasıyla ilgili araştırmaların farklı yönlere yönlendirildiği belirtilmektedir. Yetkililer olayı detaylı bir şekilde inceleyerek gerçeği ortaya çıkarmak için çalışmalarını sürdürecektir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi