Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Belediye ekipleri su sayaçlarını kontrol ediyor

Belediye ekipleri su sayaçlarını kontrol ediyor


Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, kayıp-kaçak su kullanımını önlemek amacıyla meskenlerde sayaç denetimi gerçekleştirdi.

Belediye ekipleri su sayaçlarını kontrol ediyor

Düzce Belediyesi, kayıp-kaçak oranlarını düşürerek tahakkuk oranlarını artırmayı hedefleyerek denetimlerini sürdürdü. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, meskenlerdeki su sayaçlarının kontrolünü yaparken, aynı zamanda bahçe çeşmelerini de denetledi. Aboneliği olmayan ev sahipleri uyarıldı ve abonelik işlemlerini tamamlamaları için ay sonuna kadar süre tanındı. Bu süre içinde abone olmayanlar hakkında cezai işlem başlatılacağı belirtildi.

Ayrıca, yaz mevsiminde artan su tüketimi nedeniyle şebeke sularında azalma yaşandığı ve bazı bölgelerde su basınç sorunu yaşandığı ifade edildi. Bu nedenle, abonelerden özellikle halı ve araç yıkama gibi su tüketimini artıran faaliyetlerden kaçınılmaları istendi. Şehir şebeke suyunun amaç dışında kullanılmaması konusunda aboneler uyarıldı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi