Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bedriye Kılıç'ın cesedi 1 yıldır bulunamadı

Bedriye Kılıç'ın cesedi 1 yıldır bulunamadı


Bedriye Kılıç'ın trajik hikayesi, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolduğu iddiasıyla başlamış ve daha sonra kocası Tayfur Kılıç tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

Bedriye Kılıç'ın cesedi 1 yıldır bulunamadı

Olayın ardından kocası Tayfur Kılıç, 28 Ekim 2023 tarihinde tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Ancak Bedriye Kılıç'ın cesedi hala bulunamadı.

Bedriye Kılıç'ın anne ve babası, kızlarının bulunması ve mezarının olması için devletten yardım talep ediyor. Özellikle kızlarının yıldönümünde Akşehir Nasreddin Hoca Mezarlığı'nda dua eden acılı anne ve baba, adaletin yerine gelmesini ve kızlarının kemiklerinin bile olsa bulunmasını istiyorlar. Bedriye Kılıç'ın babası, yıldönümünde duygularını şu sözlerle ifade etti: "Kızımın bulunması için dua ettik. Kızımın cesedini bulabilir miyiz diye uğraştık. Cesedine ulaşamadım. Adalet Bakanından, İçişleri Bakanından yardım istiyorum."

Anne Sona Er ise gözyaşları içinde, kızının da bir mezarının olmasını ve kendisinin dua edebileceği bir yeri olmasını istiyor. Devlet yetkililerinden ve herkesten yardım talep eden acılı anne, kocasının cezasının yanı sıra kızlarının yerini de açıklamalarını istiyor.

Bedriye Kılıç'ın avukatı Kürşat Halil Usta ise hukuki sürecin devam ettiğini ve Tayfur Kılıç'ın cezasının yanı sıra yardım edenlerin de cezalandırılması için istinaf talebinde bulunduklarını belirtti. Ancak şu anda Tayfur Kılıç'ın anne ve babasının beraat ettiğini ifade etti.

Olayın ardından devam eden bu duygusal ve hukuki süreç, Bedriye Kılıç'ın ailesinin acısını ve adalet arayışını gözler önüne seriyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi