Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bayram tatili zehre dönen Türk avukat, TESLA'ya dava açıyor

Bayram tatili zehre dönen Türk avukat, TESLA'ya dava açıyor


İzmirli avukat Çağatay Korhan Tokgöz, bayram tatili için yurt dışında kiraladığı TESLA marka elektrikli otomobilde yaşadığı kaza sonrası şikayetçi olacak.

Bayram tatili zehre dönen Türk avukat, TESLA'ya dava açıyor

İsviçre'nin Basel Havalimanı'nda kiraladıkları araçla Fransa'ya geçen Tokgöz ailesi, Colmar'da bir dükkanı görmek için yavaşladıklarında aracın kontrolünü kaybettiklerini ve teknik bir sorun nedeniyle duramadıklarını iddia etti. Araç, bir dizi çarpışma sonucunda durabildi ve kaza sırasında Tokgöz'ün omurgasında kırık oluştu, ancak eşi ve kızı yara almadan kurtuldu.

Tokgöz, aracın güvenlik zafiyetleri nedeniyle kazadan sonra içeride sıkıştıklarını ve acil durumlarda araçtan çıkmakta güçlük çektiklerini belirtti. Bu durumun manevi zarara yol açtığını ve aracın güvenlik sorunlarıyla ilgili hukuki bir mücadele başlatacağını dile getirdi. Ayrıca, benzer güvenlik risklerinin başkalarının da hayatını tehdit ettiğini vurgulayarak, bu tür araçların satışı öncesinde bu risklerin sıfıra indirilmesi gerektiğini savundu.

Tokgöz'ün yaşadığı bu olay, TESLA marka araçların güvenlik standartlarına ilişkin tartışmaları yeniden gündeme getirebilir ve ilgili otoritelerin dikkatini çekebilir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi