Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bayat Belediyesi’nden öğrencilere deneme sınavı desteği

Bayat Belediyesi’nden öğrencilere deneme sınavı desteği


Bayat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Bayat ilçesindeki LGS ve YKS sınavlarına girecek olan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine ücretsiz deneme sınavları düzenlenecektir.

Bayat Belediyesi’nden öğrencilere deneme sınavı desteği

 Belediye Başkanı Bahadır Ünlü, göreve gelmeden önce eğitime destek sözü verdiğini hatırlatarak, bu sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Bu protokol ile amaçlanan, ilçedeki 8. ve 12. sınıf öğrencilerinin sınav başarısını artırmaktır. Deneme sınavları, öğrencilerin sınav ortamına alışmalarını ve sınav stratejilerini geliştirmelerini sağlayacak önemli bir adımdır. Belediye Başkanı Ünlü, öğrencilere olan desteğin artarak devam edeceğini ve tüm öğrencilere başarılar dilediğini belirtti.

Bu tür destekler, öğrencilerin sınav sürecine hazırlanmalarına yardımcı olmakta ve motivasyonlarını artırmaktadır. Deneme sınavları, öğrencilerin eksikliklerini belirlemelerine ve çalışmalarını planlamalarına yardımcı olurken, gerçek sınav deneyimine de yaklaşmalarını sağlar.

Bayat Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu protokolüyle öğrencilere sağlanan deneme sınavı desteği, ilçedeki gençlerin eğitimine verilen önemi ve destekleyici bir yaklaşımı göstermektedir. Bu tür girişimler, öğrencilerin eğitim hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlamak adına önemli bir adımdır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi