Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Batman'da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı

Batman'da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı


Batman ilinin merkez ve Kozluk ilçesinde meydana gelen ayrı gruplar arasındaki silahlı kavgalarda toplamda 7 kişi yaralandı.

Batman'da vatandaşlar arasında 3 ayrı silahlı kavgada 7 kişi yaralandı

Dün gece ve bu sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen sebeplerle Batman ilinde üç farklı noktada gruplar arasında silahlı kavgalar yaşandı. Kozluk ilçesinin Tepecik Mahallesi'nde, iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı kavga gece boyunca silah sesleriyle yankılandı. Bu kavgada 3 kişinin yaralandığı bilgisi edinildi. Sabah saatlerinde ise Batman'ın Çamlıtepe Mahallesi'nde iki grup arasında başlayan sözlü tartışma aniden kavgaya dönüştü. Silahların kullanıldığı bu kavgada ise 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere sevk edildi. Polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Batman'da yaşanan başka bir silahlı kavgada ise Çamlıtepe Mahallesi'nde bir vatandaşın sokak ortasında silahını çekerek tartıştığı kişiye ateş açtığı ve ardından olay yerinden kaçtığı anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Muhabir : Mustafa AYYÜREK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi