Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başkan Sandıkçı: “Canik, kaliteli eğitimin gözde merkezi oldu”

Başkan Sandıkçı: “Canik, kaliteli eğitimin gözde merkezi oldu”


Samsun'un Canik ilçesinin Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eğitim alanında yoğun çalışmalar yaptıklarını ve ilçenin kaliteli eğitimin gözde merkezi haline geldiğini ifade etti.

Başkan Sandıkçı: “Canik, kaliteli eğitimin gözde merkezi oldu”

Başkan Sandıkçı, eğitim vizyon projelerini hayata geçirdiklerini ve Canik'i nitelikli eğitimin durak noktası haline getirdiklerini söyledi. Veliler ve öğrenciler tarafından çalışmalarının büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşılandığını belirten Sandıkçı, "Bilgileri ve tecrübeleriyle ülkemize katkı sağlayacak nesilleri titizlikle yetiştiriyoruz" dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü'nde öğrencilere verilen bilim ve teknoloji eğitimlerinin temelden başladığını ve özel müfredat çerçevesinde uygulamalı ve teorik olarak ilerlediğini açıkladı. Kampüsün atölyeler, keşif alanları ve laboratuvarlarla donatıldığını ve öğrencilerin bilim ve teknoloji alanında deneyim kazanmalarını sağladığını belirtti. Özel olarak hazırlanan eğitim müfredatıyla teorik konuların ardından uygulama eğitimlerine geçildiğini ifade eden Sandıkçı, öğrencilerin uzman eğitmenler eşliğinde atölye, deney ve gözlem çalışmaları yaptığını söyledi.

Sandıkçı, Canik ilçesinin kaliteli eğitimin gözde merkezi olduğunu vurgulayarak, okullarda Canik akıl ve zeka oyunları sınıflarının kurulduğunu belirtti. Öğrencilere tarihi zeka ve strateji oyunlarıyla güçlendirilmiş sınıfların sunulduğunu ifade eden Sandıkçı, bu oyunların öğrencilerin zihinsel gelişimine katkı sağladığını ve karar alma, stratejik düşünme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini söyledi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi