Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başkan Şadi Özdemir’den gençlere 'Yanınızdayız' mesajı

Başkan Şadi Özdemir’den gençlere 'Yanınızdayız' mesajı


Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Bursa Uludağ Üniversitesi Öğrenci Topluluklarını makamında kabul ederek, gençlerin sorunlarını ve beklentilerini dinlemiştir.

Başkan Şadi Özdemir’den gençlere 'Yanınızdayız' mesajı

Gençlerin ve kadınların öncelikleri olduğunu vurgulayan Özdemir, gençlere her zaman destek olacaklarını belirtmiştir.

Öğrenci topluluklarını temsil eden öğrenciler, Başkan Özdemir'i ziyaret ederek yaşadıkları sorunları ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri paylaşmışlardır. Gençlik Haftası'nda düzenleyecekleri festival hakkında bilgi veren öğrenciler, Başkan Özdemir'e desteklerinden dolayı teşekkür etmişlerdir.

Başkan Özdemir, üniversitedeki öğrenci topluluklarının düzenleyeceği festival için destek vereceklerini ifade etmiştir. Gençlerin ve kadınların öncelikleri olduğunu vurgulayan Özdemir, gençlere her zaman destek olacaklarını belirtmiştir. Seçim öncesi verdiği sözleri yerine getirdiklerini vurgulayan Başkan Özdemir, Nilüfer Belediyesi ve Bursa Uludağ Üniversitesi'nin birlikte çalışması gerektiğini ifade etmiştir.

Başkan Özdemir, öğrencilerin sosyal hayata ilişkin sorunlarını da dinlemiş ve yemek ihtiyaçlarını sormuştur. Öğrencilerin yemek konusunun önemli bir sorun olduğunu belirten Özdemir, her kesimin sağlıklı ve ekonomik yemek yiyebileceği lokantalar projesini öğrencilere anlatmıştır. Lokanta projesini hızlı bir şekilde hayata geçirmek istediklerini de ifade etmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi