Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu

Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu


Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Kötekli Gençlik Merkezi'nde üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.

Başkan Köksal Üniversite öğrencileri ile buluştu

Buluşmada gençlik merkezinin daha etkin ve verimli hale getirilmesi konusu üzerine öğrencilerin taleplerini dinleyen Köksal, gençlerin belediyeden beklentilerine yönelik çözüm önerilerini paylaştı.

Köksal, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrenci topluluklarının ve gençlerin yoğun katılım gösterdiği bu buluşmada konuşarak, kenti ortak akılla yönetmeyi ve taleplere öncelik vererek hizmet üretmeyi hedeflediklerini belirtti. Öğrencilerin ulaşım ücretleriyle ilgili taleplerini Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek çözdüklerini ve otobüslerin ring seferlerini 1 TL'ye düşürdüklerini söyledi. Ayrıca otobüs sefer saatlerinin güncellendiğini de ekledi.

Üniversite kent entegrasyonunu sağlamak amacıyla gençlik merkezinin daha verimli hale getirilmesini hedeflediklerini ifade eden Köksal, öğrencilerin talepleri doğrultusunda Menteşe'de bir alan tahsis edeceklerini ve bu alanda dans, spor, yemek, satranç, kodlama, meslek etkinlikleri gibi çeşitli faaliyetlerin gerçekleşeceği bir proje hazırladıklarını belirtti. Bu alanda gençlerin ilgi alanlarına göre yeteneklerini keşfedecekleri, fikir üretebilecekleri, sosyalleşebilecekleri, satış yapabilecekleri ve kentin yaşamında aktif olarak yer alacakları bir ortam oluşturacaklarını söyledi. Ayrıca gençlik birimi ve gençlik meclisi kurarak gençlerin enerjisinden ve fikirlerinden faydalanmak istediklerini de vurguladı.

Köksal'ın konuşmasının ardından söz alan öğrenciler, buluşmaya katılan Başkan Köksal'a teşekkür ederek gençlik merkezinin daha etkin kullanılmasıyla ilgili önerilerini ve belediyeden farklı konulardaki beklentilerini paylaştılar.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi