Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başkan ilk maaşını öğrencilere ayırdı

Başkan ilk maaşını öğrencilere ayırdı


Büyükorhan ilçesi Belediye Başkanı Kamil Turhan, seçildiği görevinin ardından yaptığı örnek bir davranışla dikkat çekti.

Başkan ilk maaşını öğrencilere ayırdı

İlk maaşını öğrencilere burs olarak bağışlama sözü veren Turhan, Büyükorhan Gençlik Derneği'ne (BÜGED) 70 üniversite öğrencisine burs verilmesi için maaşını bağışladı.

Büyükorhan Gençlik Derneği, ilçede kısıtlı imkanlara rağmen sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplayan bir kuruluş olarak öne çıkıyor. Dernek üyesi gençler, ilçedeki iş adamları, esnaf ve mülki amirleri ziyaret ederek projelerini anlatıp işbirliği yaparak başarılı işlere imza atıyor.

BÜGED üyeleri, yeni seçilen Belediye Başkanı Kamil Turhan'ı ziyaret ederek yaptıkları ve yapacakları projeleri anlattı ve destek istedi. Başkan Turhan, gençlerin sunumlarını dinledikten sonra ilk alacağı maaşını öğrencilere burs sağlanması için bağışlama sözü verdi.

Başkan Turhan, eğitimi önemsediklerini ve her eğitim projesine destek olacaklarını belirtti. İlk maaşını BÜGED aracılığıyla Büyükorhanlı üniversite öğrencilerine burs olarak bağışlayacağını ifade etti. BÜGED'in gerçekleştirdiği projeleri takdirle takip ettiğini ve ilçeden böyle gençlerin çıkmasının gurur verici olduğunu dile getirdi. Ayrıca, bu davranışının tüm Türkiye'deki belediye başkanlarına örnek olmasını umut ettiğini belirtti ve geleceğin teminatı olan gençlere destek olmaya devam edeceğini vurguladı.

Bu örnek davranış, Kamil Turhan'ın göreve başladığından itibaren Büyükorhan ilçesinde sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir belediye başkanı olduğunu gösteriyor. İlk maaşını öğrencilere burs olarak bağışlayarak eğitime destek olması, toplum nezdinde büyük takdir ve destek kazanmıştır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi