Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başıboş 10 sokak köpeği anne kedi ve 2 yavrusunu parçaladı

Adıyaman'da yaşanan korkunç bir olayda, 10 başıboş sokak köpeği dakikalar içinde bir anne kedi ve 2 yavrusunu parçalayarak öldürdü.

Başıboş 10 sokak köpeği anne kedi ve 2 yavrusunu parçaladı

Olay, Altınşehir Mahallesi'nde bulunan 6 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin karşısında meydana geldi. Gece geç saatlerde, kedi barınağının bulunduğu iş yerinin önüne 10 başıboş sokak köpeği geldi. Köpekler, havlayarak anne kedi ve 2 yavrusunu korkuttu. Anne kedi, kafesin içinde ürkek bir şekilde kafesin tellerini yırtarak dışarı kaçmaya çalıştı. Ancak başıboş sokak köpekleri, sadece birkaç dakika içinde önce anne kediyi, ardından da kafesin içindeki bir yavruyu ve dışarıda olan diğer yavruyu parçalayarak öldürdü. Anne kedinin bir yavrusu ise o gün araç çarpması sonucu veterinerde olduğu için saldırıdan kurtuldu.

Mahalle sakinleri, köpek seslerini duyarak gece geç saatte sokağa çıktıklarında köpeklerin kedileri parçaladığını gördü. Görgü tanığı Eyüp Uçar, durumu şu şekilde aktardı: "Gece geç saatlerde, diğer mahallelerde olduğu gibi burada da yaklaşık 10-15 başıboş köpek vardı. Köpekler, kedilerin kokusunu alınca kapıya doğru yaklaştılar. Kedilerimizin yeri normalde yan taraftaydı. Sonra anne kedi, annelik içgüdüsüyle yuvanın tellerini yırtarak dışarı çıktı. Ancak köpekler, kedimizi acımasızca parçaladılar. Daha sonra annenin peşinden giden yavru kedileri de parçaladılar. Şu anda elimizde sadece bu bir yavru kedi kaldı. Bu kedimiz o gün araç çarpması sonucu veterinerde olduğu için köpek saldırısından kurtuldu. Genellikle gece saat 12'den sonra burada yaklaşık 10-15 köpek bir araya geliyor. Allah korusun, saldırıya uğrayan bir insan da olabilirdi. Bu konuda yetkililerden çözüm talep ediyoruz."

Eyüp Çanga da gece köpek seslerine uyandıklarını söyleyerek şunları dile getirdi: "Gece geç saatlerde, yaklaşık 1 ile 1.5 civarında, köpek sesleriyle uyandık. Çocuklarımız da korktukları için sesle uyandılar. Balkondan baktığımızda, 10-15 başıboş sokak köpeğinin anne ve 2 yavru kediyi parçaladığını gördük. Aşağı inene kadar maalesef kedileri parçalamışlardı. Çocuklarımız sabah erken saatlerde okula gidiyorlar. Onları tek başına aşağı indirmeye bile cesaret edemiyoruz. Bu konuda devlet büyüklerimizden bir çözüm bulmalarını istiyoruz."

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi