Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Başak Koleji'nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı

Başak Koleji'nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı


Aydın'da, Özel Başak Koleji Ana Kampüsünde gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı.

Başak Koleji'nde öğrenciler 23 Nisan coşkusunu velileri ile birlikte yaşadı

Program çerçevesinde düzenlenen etkinlikler, şölen havasında geçti ve çocuklar, velileriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşadı.

Etkinlikler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlkokul öğretmeni Sevda Çiçek, günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı. 3. sınıf öğrencileri, 23 Nisan konulu şiirlerini okudu. İlkokul öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo sergilendi. Dans öğretmeni tarafından hazırlanan modern dans gösterileri ve 100 kişilik halk oyunları gösterisi davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Ayrıca, 23 Nisan konulu Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Etkinlikte, okulun Türkiye Şampiyonu olan Korfbol takımı da ödüllendirildi ve şampiyon öğrencilere ödülleri verildi. Müzik öğretmeni tarafından hazırlanan Ritm Grubu, Koro ve İşaret Dil grubu performansları sergilendi. Özel Başak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, öğrenciler ve öğretmenler, 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisiyle 23 Nisan etkinlikleri sona erdi.

Veliler, çocuklarıyla birlikte 23 Nisan coşkusunu yaşadıkları için öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür ettiler.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi