Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bandırma'da eğitim gören üniversite öğrencisinin ailesi Gazze'de şehit oldu

Bandırma'da eğitim gören üniversite öğrencisinin ailesi Gazze'de şehit oldu


Üzücü bir haberle karşı karşıyayız.

Bandırma'da eğitim gören üniversite öğrencisinin ailesi Gazze'de şehit oldu

Bandırma ilçesinde Onyedi Eylül Üniversitesi'nde eğitim gören Filistinli öğrenci Eymen El-Afifi'nin ailesi, Gazze'deki saldırılar sonucunda şehit oldu. Bu olay, Filistin'deki çatışmaların acı bir sonucu olarak yaşanmıştır.

Üniversite topluluğu, bu trajik olay karşısında derin üzüntü yaşamaktadır. Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde bulunan kapalı spor salonunda cuma namazı kılınmış ve Filistinli aile için gıyabi cenaze namazı eda edilmiştir. Hava muhalefeti nedeniyle taziye ziyareti ve basın açıklaması da kapalı spor salonunda gerçekleştirilmiştir.

Bu tür olaylar, insanlık adına büyük bir acı ve kayıptır. Üniversite ve toplum, Filistinli öğrenci Eymen El-Afifi'ye ve ailesine destek olmak için bir araya gelmiştir. Bu olay, Filistin-İsrail çatışmasının vahametini bir kez daha hatırlatmaktadır. Barış, adalet ve insani değerlerin hakim olduğu bir dünyanın umuduyla, tüm mağdur ve kayıplar için başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi