Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Balıkesir'de Mühendishane 'de 2.0 İletişim Modül eğitimi başladı

Balıkesir Necatibey Eğitim Fakültesi'nde Mühendishane modül eğitimi ve "İletişim Becerileri ve Beden Dili" semineri ile bir kariyer programı başlatılmıştır.

Balıkesir'de Mühendishane 'de 2.0 İletişim Modül eğitimi başladı

Bu program, Mühendishane 2.0 olarak adlandırılan bir sürecin bir parçasıdır. Mühendishane 2.0, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, İstanbul, Karabük, Kayseri, Kocaeli, Konya ve Yalova gibi Türkiye'de 11 ilde başvuruların açıldığı bir programdır. Bu yıl Balıkesir'de ilk defa başlayacak olan Mühendishane 2.0 programına katılmak isteyen öğrenciler mülakatlarla belirlenmiştir.

Mühendishane 2.0 programının iletişim modülü kapsamında "İletişim Becerileri ve Beden Dili" semineri Necatibey Eğitim Fakültesi'nde gerçekleştirilmiştir. Program, mezun olan her mühendisin sahip olması gereken bilimsel, etik, felsefi değerleri ve güncel bilgileri sağlamayı hedeflemektedir. Bu program, mühendislik eğitiminin yanı sıra öğrencilere bu donanımları kazandırmayı amaçlamaktadır.

Mühendishane'nin ilk mezunlarını 2019 yılında vermesinin ardından, yeni dönemde Mühendishane 2.0 konsepti ile daha esnek ve modüler bir yapıya geçilmiştir. Program, atölye çalışmaları, sosyal ve sanatsal faaliyetlerle desteklenen modüller üzerine kurulmuştur. Öğrenciler, konusunda uzman akademisyenler ve öğretmenler tarafından verilen kariyer modülü, iletişim modülü ve diğer derslerle birlikte atölye çalışmaları, tecrübe paylaşımları, şehir ve kültür gezileri, sosyal aktiviteler gibi etkinliklerle desteklenecektir. Modüler eğitim sayesinde öğrenciler, her bir dersle birlikte öğrendiklerini pekiştirme imkanı bulacak ve alanında uzman, başarılı akademisyenler ve eğitimcilerle tanışma fırsatı elde edeceklerdir. Ayrıca, kursiyerler bu süreçte öğrendiklerini deneyimleyecek ve mühendislik kariyerlerinde daha güvenli adımlar atmayı sağlayacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi