Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bakan Tekin, koltuğunu 12 yaşındaki Genç’e devretti

Bakan Tekin, koltuğunu 12 yaşındaki Genç’e devretti


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çeşitli okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti.

Bakan Tekin, koltuğunu 12 yaşındaki Genç’e devretti

Öğrencilerle bir süre görüşen Bakan Tekin, makamını temsili olarak 12 yaşındaki Irmak Genç'e bıraktı. Genç, ziyaretin anlamlı olduğunu ve Milli Eğitim Bakanı olarak çalışmanın önemini vurguladı. Ayrıca, gelecekte ülkenin daha iyi bir yer olması için çocukların umutla ve azimle çalışacaklarını ifade etti. Genç, 23 Nisan'ın önemini vurgulayarak tüm dünya çocuklarını birlikte hareket etmeye ve dünyayı daha sürdürülebilir, adil ve mutlu bir yer haline getirmeye davet etti. Gazze'deki olaylar hakkında da konuşan Genç, oradaki çocukların acılarının sona ermesini ve dünya genelinde barışın sağlanmasını temenni etti. Ayrıca, bu özel günde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. yılını kutlamaktan gurur duyduğunu ifade etti. Konuşmasının sonunda, milli iradenin önemine ve birlik beraberlik içinde olmanın gerekliliğine vurgu yaparak, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitleri saygıyla anılarak milli egemenliğin bayramını kutladı.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi