Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bahçelievler’de 6 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Bahçelievler'de, Kuloğlu Sokak'ta bulunan 6 katlı bir binanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bahçelievler’de 6 katlı binanın çatı katı alev alev yandı

Yangın saat 11.00 sularında başladı ve çatı katı alevler içinde kaldı. Yangını fark eden vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

İtfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık bir müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Ancak, çatıdaki pazar nedeniyle yangına ulaşmakta zorlandıkları belirtildi. Yangın sırasında bir kişinin arabasını battaniye ile kapatarak koruduğu görüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Binada yaşayan bir kadının ise kedisiyle birlikte yangından kaçtığı ifade edildi.

Polis ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı. Yangın esnasında itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi ve bölgedeki vatandaşlar tarafından olumlu bir şekilde değerlendirildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi