Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bahar Şenliklerinde Manisa Büyükşehir ile MCBÜ işbirliği

Bahar Şenliklerinde Manisa Büyükşehir ile MCBÜ işbirliği


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Rektör Danışmanları Profesör Doktor Beyhan Cengiz Özyurt, Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Ali Yüksel ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Cenk Yoldaş'ı ağırladı.

Bahar Şenliklerinde Manisa Büyükşehir ile MCBÜ işbirliği

Ziyaret sırasında, Mayıs ayında üniversitede düzenlenecek olan Bahar Şenlikleri için Büyükşehir Belediyesi ve MCBÜ arasında yapılacak işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

MCBÜ Rektör Danışmanları ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı arasındaki ziyarette, Başkan Zeyrek'e hayırlı olsun dilekleri iletilirken, MCBÜ heyeti de çalışmalarında başarılar diledi. Bahar Şenlikleri için yapılacak işbirliği ve etkinlikler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Zeyrek, Manisa ve üniversite arasında güçlü bir birliktelik oluşturulacağını ifade ederek, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekti.

Bu ziyaret, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Celal Bayar Üniversitesi arasında yapılan işbirliğini ve ortak projeleri vurgulamaktadır. Bahar Şenlikleri gibi etkinlikler, üniversite ve belediye arasındaki işbirliğini güçlendirirken, öğrencilere ve şehir sakinlerine keyifli ve kültürel etkinlikler sunmayı amaçlamaktadır. Bu tür işbirlikleri, şehir ve üniversite arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine ve toplumun gençlerine destek olmaya yönelik önemli adımlardır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi