Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bağcılar'da trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahıs tutuklandı

Bağcılar'da trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahıs tutuklandı


Bağcılar’da trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bağcılar'da trafikte tartıştığı sürücüyü darp eden şahıs tutuklandı

27 Temmuz’da Bağcılar’da meydana gelen olayda, bir sürücü, trafikte tartıştığı başka bir sürücüyü darp etmişti. Olayın ardından ifadesi alınan O.K., akşam saatlerinde araçla seyir halindeyken Demirkapı Mahallesi 1709. Sokak’a döndüğünü belirtti. O.K., yol ortasında durmakta olan bir araç olduğunu ve içinde bir erkek ile bir kadın bulunduğunu söyledi. Korna çaldığında, araçtaki erkek şahıs tarafından “Hayırdır lan” denildiğini ve aralarında sözlü tartışma yaşandığını ifade etti. Şahıs arabadan inip kadına “Bıçağı ver, öldüreceğim” dedi ve kendisine küfür etti. Araç kapısı açılmadığı için aracı biraz öne alıp indiğinde, ayağının kayarak yere düştüğünü ve bu sırada şahsın yüzüne tekme attığını belirtti. Bayıldığını ve gözünü açtığında ambulans içinde olduğunu ekledi. O.K., olayda kaşının yarıldığını, burnunda kırık oluştuğunu, çenesinde yarılma ve 3 dişinde kırık meydana geldiğini belirterek, darp eden ve tehdit eden şahıstan şikayetçi olduğunu ifade etti.

Şüpheli E.C., Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Beylikdüzü’nde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen E.C., ‘kemiklerin kırılmasına sebebiyet verecek şekilde kasten yaralama’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi