Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bağcılar’da sokak ortasında aile arasında silahlı ve sopalı kavga kamerada

Bağcılar’da sokak ortasında aile arasında silahlı ve sopalı kavga kamerada


Bağcılar'da, daha önce aralarında husumet bulunan aile bireyleri arasında sokakta karşılaşma sonucu tartışma yaşandı.

Bağcılar’da sokak ortasında aile arasında silahlı ve sopalı kavga kamerada

Tartışma silahlı ve sopalı bir kavgaya dönüştü ve o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Bağcılar Bağlar Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan E.Y. ve amcaoğulları C.Y., H.Y. ve M.Y., bir parkın çay ocağında karşılaştı. C.Y., amcasının oğlu E.Y.'yi dışarı çağırarak kendisinden şikayetini geri çekmesini istedi, ancak E.Y. bunu kabul etmedi. Bunun üzerine H.Y. ve M.Y. de gelerek E.Y.'yi darp etmeye başladı. E.Y. bir süre darp edildikten sonra olay yerinden ayrılarak evine gitti.

Ancak bir süre sonra E.Y.'nin husumetli olduğu akrabaları, kalabalık bir şekilde E.Y.'nin evinin önüne geldi ve küfürler etmeye başladı. E.Y.'nin ailesinin de olaya karışmasıyla taraflar arasında silahlı ve sopalı bir kavga çıktı. Mahalle sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kavgayı ayırmak için müdahale eden mahalle sakinleri, grupları güçlükle ayırdı. Daha sonra taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu. Yaşanan kavga anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Bu olay, aileler arasındaki husumetin şiddetle sonuçlanmasına ve sorunun yayılmasına örnek teşkil etmektedir. Polis, olaya ilişkin soruşturma başlatmış olup, tüm tarafların ifadelerini alacak ve gerekli adli işlemleri yürütecektir. Şiddetin çözüm yerine daha fazla zarar yarattığı bir durumda, bireyler arasındaki anlaşmazlıkları barışçıl yollarla çözmek önemlidir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi