Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Bafra ve Alaçam'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Bafra ve Alaçam'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı


Samsun'un Bafra ve Alaçam ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılı coşkuyla kutlandı.

Bafra ve Alaçam'da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Bafra ilçesindeki kutlamalar, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Öğretmen tarafından 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Ardından kutlamalar, 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğretmen'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program, halk oyunları gösterileri, şiirlerin okunması ve minik öğrencilerin çeşitli gösterileriyle sona erdi.

Alaçam ilçesinde de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda saat 09.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, şehir stadyumunda devam etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özkurt tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı. Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinin rontlar, dramalar, şiirler ve dans gösterileri büyük beğeni topladı. Gösterilerin ardından Alaçam Kaymakamı Fatih Kayabaşı ve Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi