Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Babası tarafından göğsünden bıçaklanan genç öldü

Babası tarafından göğsünden bıçaklanan genç öldü


Eskişehir'de, bir baba tarafından ahırda bıçaklanan 29 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Babası tarafından göğsünden bıçaklanan genç öldü

Olay, Sakintepe Mahallesi Yayla Sokak'taki bir ahırda meydana geldi. G.K. adlı baba ile oğlu Yakup Kart arasında hayvan bakımıyla ilgili bir tartışma çıktı. Tartışmanın ardından baba, oğluna küfür ettiği iddiasıyla Yakup K.'yi göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan genç, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Yakup K. hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba, polis ekipleri tarafından evde gözaltına alındı. Cinayet Büro ekipleri, ihbar üzerine olay yerine gelerek babayı gözaltına aldı ve suç aletini ele geçirdi. Çünkü olay yerinin jandarma bölgesi olması nedeniyle baba, jandarma ekiplerine teslim edildi.

Baba tarafından bıçaklanan oğlu nedeniyle acı içinde kalan anne evin önünde hareketsiz bir şekilde kaldı. Ekiplerin tüm çabalarına rağmen anne, ağlayarak yerinden kalkamadı. Olay yerine gelen yakınları ve komşuları, anneyi sakinleştirmeye çalıştı.

Jandarma Asayiş Timleri, olayla ilgili soruşturma başlattı ve gözaltına alınan baba G.K.'nın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Soruşturma devam ederken, olayın ayrıntıları ve nedenleri hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi