Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Babaeski'de Narko Alan ve asayiş uygulaması

Özel harekat polislerinin dron desteğiyle Babaeski ilçesinde gerçekleştirdiği "Narko Alan ve Asayiş Uygulaması" hakkında bilgi verilmiştir.

Babaeski'de Narko Alan ve asayiş uygulaması

Kırklareli il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Babaeski ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından planlanan bu operasyon, Narvas-Narko Alan, asayiş ve trafik tedbirleri kapsamında gerçekleştirilmiştir.

Denetimler, Babaeski ilçesi Gazi Kemal Mahallesi'nde belirlenen 5 noktada yapılmıştır. Dronlarla desteklenen uygulama kapsamında, 13 iş yeri, 218 şahıs ve 78 otomobil sorgulanmış ve 3 otomobile cezai işlem uygulanmıştır. Yapılan denetimlerde herhangi olumsuz bir duruma rastlanmamıştır.

Bu tür uygulamalar, narkotik suçlarla mücadele ve genel asayişin sağlanması amacıyla düzenlenmektedir. Polis güçleri, dronlar gibi teknolojik araçları kullanarak daha etkili ve kapsamlı denetimler gerçekleştirebilmektedir. Bu operasyonun amacı, suçla mücadelede etkinlik sağlamak ve bölgedeki güvenliği artırmaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi