Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın-Denizli Otoyolu'nda çalışan işçiler yine eyleme başladı

Aydın-Denizli Otoyolu'nda çalışan işçiler yine eyleme başladı


Aydın-Denizli Otoban Yolu inşaatında son günlerde yaşanan kaza ve eylemler gündeme gelmiştir.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda çalışan işçiler yine eyleme başladı

Geçtiğimiz ay, paralarını alamadıkları gerekçesiyle bir grup işçi eyleme başlamış ve birçok işçi iş bırakmıştır. Ancak, bırakan işçilerin yerine çalışmaya başlayan işçilerin de benzer bir gerekçeyle eyleme başlamasıyla durum daha da karmaşık hale gelmiştir.

Aydın-Denizli Otobanı'nın Efeler-Yenipazar arasındaki bölümünde çalışmalar devam ederken, işçiler Hamzabali Viyadüğü üzerine çıkarak eylem yapmışlardır. İşçiler, kendilerinden önce çalışan ve paralarını alamadıkları için iş bırakan kişilerin yerine geldiklerini ve kendilerinin de hakkedilen ödemelerini alamadıklarını ifade etmişler ve eylemlerini sosyal medya hesaplarından da paylaşmışlardır.

İşçiler, paralarının ödenmediği için zor durumda olduklarını belirtmiş ve yetkililerden yardım talep etmişlerdir. Alacakları ödenene kadar çalışmayacaklarını ve mağduriyetlerinin giderilmesi gerektiğini vurgulayan işçiler, bu süreçte bölgede çalışmaların devam etmesine izin vermeyeceklerini ifade etmişlerdir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi