Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın’da düzenlenen operasyonla iki suç örgütü çökertildi

Didim Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Aydın’da düzenlenen operasyonla iki suç örgütü çökertildi

Operasyonun amacı, "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, insan ticareti, fuhuş için yer temin etmek veya aracılık etmek" suçlarıyla suçlanan şüphelileri yakalamaktı. Mağdurları fuhuşa zorlamak, aracılık yapmak ve yer temin etmekle suçlanan şüphelilerin yakalanması için 9 iş yeri ve 7 ikamete operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda 17 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ile suçtan elde edildiği düşünülen para ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahısların mahkemeye sevki sonrasında 7'si tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Bu operasyon, bölgede suçla mücadele ve suç örgütlerine karşı yürütülen çalışmaların bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi