Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın’da bir ayda bin 450 şüpheli yakalandı

Aydın'da huzurun sağlanması ve suçla mücadele kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların detayları paylaşıldı.

Aydın’da bir ayda bin 450 şüpheli yakalandı

İl genelinde polis, jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin koordineli çabaları sonucunda Mayıs ayında toplam bin 450 şüpheli yakalandı. Bu operasyonlarda aranan 901 şahıs yakalanırken, 448 kişi tutuklandı.

Hırsızlık olaylarında 98 olay aydınlatılırken, 70 şüpheli yakalandı ve 11 kişi tutuklandı. Bir kasten öldürme olayında faile ulaşılıp tutuklanırken, umuma açık iş yerlerine yapılan denetimlerde 24 işyerine toplam 289 bin TL idari para cezası uygulandı. Asayiş olaylarında ise 33 tabanca, 5 kurusıkı tabanca, 28 av tüfeği olmak üzere toplam 66 silah ele geçirildi ve 119 şüpheli yakalandı.

Kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında 66 olay meydana geldi ve 137 şüpheli gözaltına alındı. Narkotik suçlarla mücadelede 318 olayda 338 şüpheli yakalandı ve 44 kişi tutuklandı. Göçmen kaçakçılığı ve insan ticaretiyle mücadelede ise 43 olayda 5 organizatör yakalandı, 4'ü tutuklandı.

Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada, suça karşı kararlı bir mücadelenin sürdüğü ve güvenlik güçlerinin gece gündüz demeden çalıştığı vurgulandı. Şehrin huzur, güven ve istikrarının devamlılığı için çabalamanın kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi