Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın'da 353 aranan şahıs yakalandı

Aydın'da 353 aranan şahıs yakalandı


Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Nisan ayında aranan şahısların yakalanması için yoğun bir çalışma yürütmüştür.

Aydın'da 353 aranan şahıs yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı bünyesindeki JASAT Timleri ve ilçe jandarma komutanları, kent genelinde vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kesintisiz bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Aranan şahıslara göz açtırmayan ekipler, Nisan ayında gerçekleştirdikleri operasyonlarla suçlulara fırsat vermemiştir.

1-30 Nisan 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Bu operasyonlar sonucunda, 0-5 yıl arası hapis cezası ile aranan 140, 5-10 yıl arası hapis cezası ile aranan 18, 10-20 yıl arası hapis cezası ile aranan 6, 20 yıl üzeri hapis cezası ile aranan 4 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Yakalanan şahıslar arasında hırsızlık suçundan aranan 38, uyuşturucu suçundan aranan 51, yaralama suçundan aranan 30, dolandırıcılık suçundan aranan 57, öldürme suçundan aranan 4, cinsel suçlardan aranan 5, yağma suçundan aranan 4 ve diğer suçlardan aranan 164 şahıs bulunmaktadır. Ayrıca, ifadeye yönelik aranan 185 şahıs da bu operasyonlar kapsamında yakalanmıştır.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın aranan şahısların yakalanması konusundaki kararlılığı ve etkili çalışmaları, suçluların adalete hesap vermesini sağlamak ve toplumun güvenliğini sağlamak açısından önemlidir. Bu tür operasyonların devam etmesiyle birlikte suçluların yakalanması ve toplumun huzurunun korunması amaçlanmaktadır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi