Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Aydın’da 1 haftada 554 olaya müdahale edildi

Aydın'da polis ekipleri son bir hafta içinde yoğun bir çalışma yürüterek toplam 554 olaya müdahale etti.

Aydın’da 1 haftada 554 olaya müdahale edildi

Bu süreçte gerçekleştirilen operasyonlarda, 22 aranan şahıs da yakalanarak adalet önüne çıkarıldı.

Efeler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Devriye Ekipler Amirliği ile ŞOK, Yol ŞOK ve Mobil Park Uygulama ekipleri, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla titizlikle çalışmalarını sürdürdü. Kent genelinde suç oranlarının yoğun olduğu bölgelerde, 13-19 ve 20-26 Mayıs tarihlerinde drone destekli operasyonlar düzenlendi. Tren garı, otogar, alışveriş merkezleri, okul çevreleri ve şehir giriş-çıkışlarında yapılan kontrollerle toplamda 12 bin 913 kişi ve 4 bin 564 araç sorgulandı.

Bu operasyonlar sonucunda aranan 22 şahıs polis tarafından yakalanırken, ayrıca 554 olaya da müdahale edildi. Yapılan kontrollerde ise bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 6 adet fişek, bir kurusıkı tabanca, 3 gram uyuşturucu madde ve 75 adet uyarıcı madde (hap) ele geçirildi.

Polis ekiplerinin bu etkili çalışmalarıyla suçla mücadelede önemli bir adım atılmış, suçluların yakalanması ve halkın güvenliğinin sağlanması yönünde başarılı bir operasyon gerçekleştirilmiştir.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi