Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Avrupa’yı keşfetmek isteyen gençlere seminer

Avrupa’yı keşfetmek isteyen gençlere seminer


İzmit Belediyesi, DiscoverEU programına ilgi duyan gençlere yönelik bir bilgilendirme semineri düzenleyecek.

Avrupa’yı keşfetmek isteyen gençlere seminer

Seminer, İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne bağlı AR-GE Birimi tarafından gerçekleştirilecektir. DiscoverEU programı, 18 yaşındaki gençlere Avrupa'yı keşfetme, kültürel mirasını ve tarihini öğrenme, farklı insanlarla ilişki kurma fırsatı sunan Erasmus programının bir parçasıdır. Seminer, bu programa başvurmak isteyen gençleri bilgilendirmek amacıyla düzenlenmektedir.

DiscoverEU programına başvurabilmek için doğum tarihi 1 Temmuz 2005 ile 30 Haziran 2006 arasında olan gençler uygun olacaktır. Seçilen gençlere verilen seyahat kartı sayesinde demiryoluyla seyahat etme imkanı sağlanmaktadır. Ayrıca, Avrupa Gençlik Kartı (EYCA) da verilmekte olup kültür, eğitim, doğa, spor, yerel ulaşım, konaklama, yiyecek gibi ziyaretlerde ve faaliyetlerde gençlere indirim imkanı sunmaktadır.

Seminer, bugün saat 16.30'da Talk&Smile Kafe'de gerçekleşecektir ve gençlere program hakkında detaylı bilgiler aktarılacaktır.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi