Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/onkhaber/domains/onkhaber.com/public_html/section/header.php on line 8
Avcılar'da vatandaşlara fatura ödeme merkezi şoku

Avcılar'da vatandaşlara fatura ödeme merkezi şoku


Avcılar ilçesinde faaliyet gösteren bir fatura ödeme merkezi, iddia edilen devir işleminden sonra 2 ay önce devrildiği iddia edilen bir durumla karşı karşıya kaldı.

Avcılar'da vatandaşlara fatura ödeme merkezi şoku

Vatandaşlar, faturalarını ödedikten sonra elektrik ve doğal gazlarının kesildiğini fark ederek şaşırdılar. Merkezin önüne geldiklerinde ise yerin mühürlendiğini gördüler ve durumu karakola şikayet ettiler.

Avcılar Merkez Mahallesi'nde uzun süredir hizmet veren bu fatura ödeme merkezi, 2 ay önce el değiştirdi. Elektrik, su ve doğalgaz faturalarını ödeyen mahalle sakinleri, kesinti tebligatları alarak fatura ödeme merkezine gittiler. Ancak vatandaşlar, mühürlü olduğunu fark edince şaşkınlık yaşadılar. Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri gelen şikayetler üzerine iş yerini denetledi ve ruhsatsız olduğunu tespit ederek mühürledi. Çalışanlar ise iş yerinin mühürlenmesiyle birlikte kayıplara karışarak kaçtılar.

Bu dolandırıcılık olayıyla ilgili inceleme yapılırken, mağdur olan vatandaşlar emniyete giderek şikayette bulundular. Bir esnaf olan Süleyman Oku, üç aylık faturalarının ödenmediğini belirterek yaşanan durumu anlattı. Oku, faturalarını düzenli olarak bu merkeze ödediklerini fakat zabıtaların gelip iş yerini mühürlediğini ve faturalarının hiçbirinin ödenmediğini öğrendiklerini ifade etti. Olayın mağdurlarından biri olan Oku, çoğu kişinin kendisi gibi mağdur olduğunu ve gerekli mercilere şikayette bulunduklarını dile getirdi.

Muhabir : Süleyman ÖNK
Diyarbakır haber / Diyarbakır Son Dakika Haber / Diyarbakır Anadolu Haber
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır. Başarım Ajans - Haber Yazımı Web Tasarım Sosyal Medya Yönetimi Reklam Yönetimi